بیمه تکمیلی انفرادی چیست ؟

صفحه اصلی / آموزش بیمه / بیمه تکمیلی انفرادی چیست ؟
بیمه تکمیلی انفرادی چیست ؟

بیمه تکمیلی انفرادی چیست ؟

بیمه تکمیلی انفرادی بهترین نوع بیمه تکمیلی است ، زیرا مزایا و خدمات آن نسبت به سایر بیمه ‌های تکمیلی بیشتر است . با بیمه تکمیلی انفرادی ، هر شخص به تنهایی می ‌تواند تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار بگیرد و دیگر نیازی به لیست ‌های سازمانی نیست . در این مقاله بیمه تکمیلی انفرادی ، مزایا و شرایط آن را  به  صورت کامل مورد بررسی قرار می دهیم با ما همراه باشید .

 

بیمه تکمیلی انفرادی چیست ؟

در گذشته دغدغه اصلی سازمان‌ها و کارکنان ، نحوه دریافت بیمه تکمیلی بود زیرا در بسیاری از مواقع تعداد کارکنان یک سازمان به اندازه نیاز برای رد لیست نمی ‌رسید . امروزه با به وجود آمدن بیمه تکمیلی انفرادی ، هر فرد به تنهایی می ‌تواند تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار بگیرد و دیگر نیازی به لیست‌های سازمانی نیست . سقف تعهدات پرداختی در بهترین بیمه تکمیلی در سال 1402 انفرادی هم با توجه به نیازهای بیمه ‌شده انتخاب می‌ شود .

هر چقدر سقف تعهدات بیشتری بخواهیم باید حق بیمه بیشتری هم پرداخت کنیم . لازم به ذکر است که بیمه تکمیلی انفرادی با توجه به تعهدات و نوع پوشش ، هزینه درمان بیماری‌های گوناگونی مانند عمل‌های جراحی ، دندانپزشکی ، آزمایشگاه ، زایمان ، ویزیت و دارو را پرداخت خواهد کرد .

 

شرایط بیمه تکمیلی انفرادی

البته بیمه‌ نامه ‌های انفرادی درمانی معمولا محدودیت ‌ها و شرایط خاص خودشان را دارند . برای مثال :

  • سن بیمه‌ شده نباید کمتر از 18 سال و بیشتر از 70 سال باشد .
  • بیمه‌ شده حتما باید بیمه پایه‌ مثل بیمه تامین ‌ا‌جتماعی یا خدمات درمانی داشته باشد . ( البته برخی شرکت‌ها مثل بیمه سامان امکان خرید بیمه تکمیلی بدون داشتن بیمه پایه را به مشتری‌ها می ‌دهد لازم به ذکر است که هزینه بیمه‌نامه تکمیلی بدون داشتن بیمه پایه بیشتر می ‌شود . )
  • فرزندان پسر‌ تا سن 22 سالگی و فرزندان دختر تا سن 18 می ‌توانند تحت پوشش بیمه تکمیلی خانوادگی قرار بگیرند . البته دختران مجرد 18 سال به بالا و پسران بالای 22 سال مشغول به تحصیل ، همچنان تحت تکفل والدین محسوب می ‌شوند .

 

بیمه تکمیلی انفرادی چه مزایایی دارد ؟

مزایای بیمه تکمیلی انفرادی در پوشش‌های بیمه‌ای زیر خلاصه می‌ شود :

  • پرداخت هزینه‌های زایمان
  • پرداخت هزینه‌های دندان پزشکی
  • جبران هزینه‌های پاراکلینیکی
  • پرداخت هزینه‌های جراحی سرپایی
  • پرداخت هزینه‌های درمان عیوب انکساری چشم (تار دیدن تصاویر)
  • جبران هزینه‌های عمل‌های جراحی خاص
  • پرداخت هزینه‌های بستری شدن در بیمارستان
  • عدم تعلق مالیات به بیمه تکمیلی

امكان بيمه كردن سایر اعضا خانواده در بیمه انفرادی

در بيمه تکمیلی انفرادی فرد بيمه شده به همراه خانواده خود می‌ توانند تحت پوشش بيمه درمان قرار گيرند . در نظر داشته باشيد كه طرح درمان انفرادی خانواده در تمام شركت‌ ها ارائه نمی ‌شود و تنها شركت‌هاي بيمه معدودی در این زمینه فعالیت می‌ کنند . در زمان تحت پوشش بيمه درمان در آمدن نياز هست كه افراد برگه سلامتی پر نمايند يا بسته به شركت مورد نظر بيمه چكاپ قبل از عضويت انجام شود .

چه شرکت‌هایی بیمه تکمیلی انفرادی دارند ؟

در ارائه بیمه تکمیلی انفرادی در سال های گذشته شرکت های بیمه طرح های محدودی  داشتند و معمولا بیمه های تکمیلی به صورت گروهی و خانواده قابل استفاده بود . اخیرا برخی از شرکت های بیمه از جمله بیمه سامان و بیمه تعاون و شرکت کمک رسان ایران SOS طرح های مختلف بیمه تکمیلی را با تعهدات و پوشش های متنوع ارائه می کنند .

 

بهترین بیمه تکمیلی انفرادی برای بیمه ‌گزار چگونه است ؟

این ‌که شما چه طرح و پوششی را در بیمه تکمیلی خود انتخاب می ‌کنید ، تاثیر مستقیمی در خوب و بهتر بودن بیمه تکمیلی شما خواهد بود . اما در حالت کلی بهترین بیمه تکمیلی برای رده سمی ۱۶ تا ۵۰ سال است که همه‌ی پوشش‌های بیمه‌ای با سقف تعهدات کافی را شامل می‌ شود .

با کهولت سن ،‌ احتمال ایجاد مشکلاتی برای بینایی ، شنوایی یا حتی سکته‌های قلبی و مغزی افزایش می ‌یابد . به همین علت به افرادی که بالای ۵۰ سال دارند ، توصیه می‌ کنیم علاوه بر دریافت همه پوشش ‌ها سقف تعهدات خود را برای جبران هزینه‌ های درمان زیر افزایش دهند :

  • هزینه خرید سمعک و عیوب انکساری دو چشم
  • شکستگی و در رفتگی
  • سونوگرافی
  • انواع اسکن
  • نوار مغز و….

 

مدارك مورد نياز برای خريد بيمه درمان انفرادی

برای خرید بیمه تکمیلی انفرادی کارت ملی و شناسنامه و در صورت نیاز برگه سلامتی نیز باید ارائه گردد .

توجه : برای عضویت بیمه درمان در شركت كمک رسان ايران  SOS كپی تمامی صفحات شناسنامه الزاميست تا از تعداد خانواده و وضعيت تاهل آگاه باشند چرا که در این شرکت بیمه تمامی اعضا خانواده همزمان باید عضو گردند مگر مشخص شود که دیگر اعضا خانواده از طریق بیمه‌گر دیگری دارای بیمه درمان تکمیلی می‌باشند . برای عضویت در بیمه درمان تکمیلی انفرادی شركت کمک رسان ايران SOS  نياز به چكاپ تمامی اعضای خانواده می ‌باشد .

 

مدارک لازم برای دریافت هزینه بیمه تکمیلی انفرادی چیست ؟

  1. مدارک لازم برای بررسی هزینه‌های بیمارستان خصوصی

اصل صورت حساب بیمارستان همراه با مهر و امضاء بخش مالی بیمارستان

اصل صورت حساب تمامی داروها با مهر و امضاء داروخانه بیمارستان

اصل دستور پزشک با شرح علت بستری شدن یا جراحی

اصل ویزیت دکتر با مهر و امضاء دکتر

اصل قبض‌های رسید سی تی اسکن، ام آر آی، آزمایشگاه و …

اصل کلیه مدارک شامل: گواهی جراحی، گواهی بیهوشی و …

  1. مدارک لازم برای بررسی هزینه‌های بیمارستان دولتی

اصل صورت حساب بیمارستان به همراه مهر و امضاء بخش مالی بیمارستان

کپی خلاصه پرونده شخص بیمه شده به همراه شرح عمل

  1. مدارک لازم برای بررسی هزینه‌های خدمات تشخیصی (سونوگرافی، ماموگرافی و …)

دستور پزشک معالج

اصل صورت حساب بیمارستان به همراه مهر و امضاء بخش مالی بیمارستان

 اصل سونوگرافی، ام آر آی و …

 

محاسبه هزینه بیمه تکمیلی

قیمت بیمه تکمیلی براساس تعداد پوشش ‌های درخواستی و سقف تعهدات انتخابی بیمه‌ نامه محاسبه می ‌شود . یعنی هر چقدر تعداد پوشش ‌های بیمه نامه بیشتر و پرداخت تعهدات با مبالغ بالاتر داشته باشد هزینه بیمه تکمیلی هم بیشتر می ‌شود . از طرف دیگر حق بیمه برای افراد با سن بالاتر هم بیشتر می‌شود. مثلا هزینه بیمه تکمیلی انفرادی افراد ۶۰ تا ۷۰ ساله و همچنین بین ۷۱ تا ۸۰ ساله هر کدام با درصد‌های متفاوت اضافه می ‌شود .

بیشتر شرکت ‌های بیمه هم طرح‌های مختلفی برای بیمه تکمیلی دارند که نوع پوشش و سقف تعهدات مختلفی دارند .

 

فرانشیز بیمه درمان

میزان فرانشیز بیمه‌ های درمان با توجه به شرایط بیمه ‌نامه بین 10 تا 30 درصد محاسبه می‌ شود . یعنی سهم بیمه گزار از پرداخت هزینه‌های درمانی 10 تا 30 درصد خواهد بود و شرکت بیمه 70 تا 90 درصد هزینه را پرداخت می ‌کند . اگر بیمه ‌شده بیمه پایه داشته باشد سهم 30 درصدی فرانشیز او را بیمه‌گر پایه پرداخت می ‌کند . در غیر این صورت سهم فرانشیز از او کسر می‌ شود .

 

پرداخت حق بیمه تکمیلی

پرداخت حق بیمه تکمیلی می‌تواند یکجا باشد یا به‌صورت اقساط شش ، هشت یا دوازده ماهه از دریافت شود .

 

ثبت دیدگاه جدید مشاهده دیدگاه ها (0)
ارسال دیدگاه loading
دیدگاه شما پس از تایید مدیر، نمایش داده خواهد شد
empty تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است ..!!

جدیدترین های اخبار و آموزش

۱۲ بهمن ۱۴۰۲

مدیر فروش بیمه کیست و چه وظایفی دارد؟
مدیر فروش بیمه کیست و چه وظایفی دارد؟
مدیر فروش وظیفه ساخت و رهبری تیمی از فروشندگان و کمک به این تیم جهت دستیابی به اهداف فروش از ‌پیش‌ تعیین‌ شده را بر‌عهده دارد . علاوه براین مدیران فروش به ‌منظور افزایش فروش ، از مهارت ‌های رهبری خود بر ای تقویت و تشویق تیمشان استفاده می ‌کنند . در این مقاله توضیحاتی در رابطه با اینکه مدیر فروش بیمه کیست و چه وظایفی دارد ؟ به شما عزیزان ارائه خواهیم کرد با ما همراه باشید .

۹ بهمن ۱۴۰۲

انواع بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد
انواع بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد
 سازمان تامین اجتماعی به‌ منظور تضمین آینده اقشار مختلف جامعه، پوشش‌های بیمه‌ای مختلفی را در اختیار افراد قرار می‌دهد. به‌طورکلی، سازمان تامین اجتماعی دو نوع بیمه را ارائه می‌دهد؛ بیمه اجباری و بیمه اختیاری. بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد یکی از زیردسته‌های بیمه اختیاری محسوب می‌شود که موضوع بحث ما در این مقاله است . در ادامه این مقاله هر آنچه که باید درباره بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی،  شرایط، نحوه ثبت‌نام و مبلغ حق بیمه مشاغل آزاد 1402 بدانید را مورد بررسی قرار خواهیم داد با ما همراه باشید .

۴ بهمن ۱۴۰۲

تغییر مدیریتی در اداره كل روابط عمومی بیمه مركزی
تغییر مدیریتی در اداره كل روابط عمومی بیمه مركزی
نشست تکریم و معارفه مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی با حضور قائم مقام نهاد ناظر صنعت بیمه برگزار شد.

طراحی و بهینه سازی وب سایت : تیک تاک وب

لطفا شهر موردنظر خود را انتخاب کنید