بیمه تمام عمر چیست؟ مزایا و کاربرد

صفحه اصلی / آموزش بیمه / بیمه تمام عمر چیست؟ مزایا و کاربرد
بیمه تمام عمر چیست؟ مزایا و کاربرد

بیمه تمام عمر چیست؟ مزایا و کاربرد

بیمه تمام عمر یا همان بیمه مادام العمر نوعی بیمه زندگی است که با تهیه آن می‌توانید تا پایان عمر تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرید . در واقع این بیمه یکی از انواع بیمه عمر به شمار می رود که نظر بسیاری را به خود جلب کرده است . در این مقاله به بررسی بیمه تمام عمر و کاربرد مزایای آن خواهیم پرداخت با ما در برج بیمه همراه باشید .

 

بیمه تمام عمر چیست ؟

بیمه تمام عمر ، شخص بیمه‌گذار را تا پایان عمر تحت پوشش فوت قرار می ‌دهد . شما می‌ توانید از شروع تولد تا سن ۱۰۶ سالگی ، حق بیمه‌ای که از قبل تعیین شده را پرداخت کنید و به مدت نامحدود از پوشش‌های آن بهره‌مند شوید . نکته مهم اینجاست که شخص بیمه‌گزار می‌تواند میزان حق بیمه پرداختی را تعیین کند . برای روشن شدن تعریف بیمه تمام عمر می‌توان گفت که با خرید آن ، سرمایه قابل‌توجهی را برای بازماندگان خود مانند فرزند ، همسر ، برادر و خواهر و … به جای می ‌گذارید . مبلغ بیمه نامه تمام عمر فقط پس از فوت شخص بیمه‌گزار به بازماندگان پرداخت خواهد شد و او می‌تواند هر یک از اعضای خانواده خود را برای دریافت حق بیمه انتخاب کند .

 

 

انواع قرارداد های بیمه تمام عمر چیست ؟

همان‌ طور که اشاره کردیم، بیمه نامه تمام عمر یکی از انواع بیمه است که فوت بیمه‌شده را تا پایان عمرش پوشش خواهد داد. با خرید این نوع بیمه ، سرمایه‌ قابل ‌توجهی برای بازماندگان انتخابی برجای خواهید گذاشت . انواع قرارداد های بیمه تمام عمر عبارتند از :

  1. بیمه تمام عمر با پرداخت حق بیمه در تمام عمر

به این نوع بیمه، بیمه نامه تمام عمر معمولی یا بیمه تمام عمر با پرداخت حق بیمه مستمر می‌گویند. در این نوع بیمه تمام عمر، بیمه‌گزار باید تا پایان عمر خود حق بیمه مشخصی را پرداخت کند.

  1. بیمه تمام عمر با پرداخت حق بیمه محدود

در این نوع بیمه، فرد بیمه‌گزار برای مدت معینی (۵ سال، ۱۰ سال یا ۱۵ سال) حق بیمه می‌پردازد. پس از پایان مدت قرارداد، حق بیمه قطع می‌شود، اما بیمه‌گزار به‌صورت مادام‌العمر بیمه خواهد بود و هر زمانی که فوت کند، سرمایه او به ذینفعان پرداخت می‌ شود .

با توجه به اینکه افراد در زمان اشتغال درآمد بیشتری دارند، بنابراین می‌توانند در یک بازه زمانی مشخص مبلغ بیشتری را به‌عنوان حق بیمه پرداخت کنند. در نتیجه با رسیدن به زمان بازنشستگی و اتمام قرارداد به صورت همزمان، دیگر نگران پرداخت حق بیمه نخواهند بود .

تفاوت اصلی بیمه تمام عمر با پرداخت حق بیمه محدود با بیمه تمام عمر با پرداخت حق بیمه در تمام عمر این است که شخص بیمه‌گزار تنها تا پایان زمان قرارداد خود ، حق بیمه پرداخت می‌ کند .

یکی از مهم‌ترین مزایای بیمه تمام عمر با پرداخت حق بیمه محدود ، نگران نبودن بیمه‌گزار در مورد پرداخت حق بیمه بالا در سنین بیمه بازنشستگی خواهد بود . چون افراد معمولا در این سن درآمد کمتری نسبت به زمانی که مشغول به کار بودند ، دریافت می ‌کنند .

 

انواع قرارداد های بیمه تمام عمر چیست ؟

 

ویژگی های بیمه تمام عمر

  • انعقاد قرارداد تا پایان عمر
  • امکان دریافت وام بدون نیاز داشتن به هر گونه تضمین
  • باقی گذاشتن سرمایه ای قابل توجه برای بازماندگان
  • امکان بازخرید بیمه نامه
  • پرداخت سود مشارکت در صورت بازخرید بیمه نامه
  • پرداخت مبلغی معادل با سرمایه فوت در صورت حیات بیمه شده تا اتمام مدت بیمه نامه
  • امکان مخفف نمودن بیمه نامه در طول قرارداد بیمه نامه
  • ضریب افزایش سرمایه فوت از 0% تا 20%
  • پرداخت حق بیمه طی مدت 5، 10 و یا 15 سال و پرداخت به صورت سالانه
  • ضریب افزایش حق بیمه از 0% تا 20%

 

مزایای دریافت بیمه نامه تمام عمر چیست ؟

در این بخش به مزایای بیمه تمام عمر خواهیم پرداخت .

۱. یکی از مهم‌ترین مزایای خرید بیمه نامه تمام عمر، بهره‌مندی از پوشش‌هایی است که در مطلب بالا به آنها اشاره کردیم .

۲. در این بیمه‌نامه امکان بازخرید فراهم شده است؛ به این مفهوم که در صورت درخواست بیمه‌گزار، مبلغ بازخرید به اضافه سود مشارکت در منافع شرکت بیمه‌گر به او پرداخت خواهد شد .

۳. برخی از شرکت‌های بیمه‌گر، بیمه‌گزار بیمه تمام عمر را از پرداخت حق بیمه معاف خواهند کرد. این در شرایطی است که بیمه‌گزار در اثر حادثه‌ای قبل از کهنسالی، دچار از کارافتادگی شده باشد .

۴. یکی دیگر از مزایای بیمه نامه تمام عمر، امکان دریافت وام قبل از اتمام اعتبار بیمه‌نامه خواهد بود. در واقع با دریافت بیمه‌ نامه تمام عمر، بیمه‌گزار می‌تواند حداکثر تا مبلغ تعیین شده توسط شرکت بیمه‌گر را وام بدون ضامن دریافت کند. یکی از مهم‌ترین شروط دریافت این وام، حداقل پرداخت حق بیمه به مدت ۲ سال است .

۵. اگر بازخرید کنید، می‌توانید حق بیمه خود را از محل سرمایه بازخرید پرداخت کنید .

۶. می‌توانید مبلغ بازخرید بیمه تمام عمر را به بیمه عمر مستمری تبدیل کنید .

۷. می‌توانید بیمه‌نامه را به یک بیمه موقت تبدیل کنید .

۸. بیمه‌گزار می‌تواند بیمه تمام عمر (بیمه عمر کامل) را به بیمه مخفف تبدیل کند. در صورت مخفف شدن بیمه‌نامه ، پوشش‌ها و شرایط آن فسخ نمی‌شود اما تغییر پیدا می ‌کند .

ثبت دیدگاه جدید مشاهده دیدگاه ها (0)
ارسال دیدگاه loading
دیدگاه شما پس از تایید مدیر، نمایش داده خواهد شد
empty تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است ..!!

جدیدترین های اخبار و آموزش

۱۲ بهمن ۱۴۰۲

مدیر فروش بیمه کیست و چه وظایفی دارد؟
مدیر فروش بیمه کیست و چه وظایفی دارد؟
مدیر فروش وظیفه ساخت و رهبری تیمی از فروشندگان و کمک به این تیم جهت دستیابی به اهداف فروش از ‌پیش‌ تعیین‌ شده را بر‌عهده دارد . علاوه براین مدیران فروش به ‌منظور افزایش فروش ، از مهارت ‌های رهبری خود بر ای تقویت و تشویق تیمشان استفاده می ‌کنند . در این مقاله توضیحاتی در رابطه با اینکه مدیر فروش بیمه کیست و چه وظایفی دارد ؟ به شما عزیزان ارائه خواهیم کرد با ما همراه باشید .

۹ بهمن ۱۴۰۲

انواع بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد
انواع بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد
 سازمان تامین اجتماعی به‌ منظور تضمین آینده اقشار مختلف جامعه، پوشش‌های بیمه‌ای مختلفی را در اختیار افراد قرار می‌دهد. به‌طورکلی، سازمان تامین اجتماعی دو نوع بیمه را ارائه می‌دهد؛ بیمه اجباری و بیمه اختیاری. بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد یکی از زیردسته‌های بیمه اختیاری محسوب می‌شود که موضوع بحث ما در این مقاله است . در ادامه این مقاله هر آنچه که باید درباره بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی،  شرایط، نحوه ثبت‌نام و مبلغ حق بیمه مشاغل آزاد 1402 بدانید را مورد بررسی قرار خواهیم داد با ما همراه باشید .

۴ بهمن ۱۴۰۲

تغییر مدیریتی در اداره كل روابط عمومی بیمه مركزی
تغییر مدیریتی در اداره كل روابط عمومی بیمه مركزی
نشست تکریم و معارفه مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی با حضور قائم مقام نهاد ناظر صنعت بیمه برگزار شد.

طراحی و بهینه سازی وب سایت : تیک تاک وب

لطفا شهر موردنظر خود را انتخاب کنید